Over ons

De praktijk bestaat sinds 1986 en is gevestigd aan de Oostkade 8 te Huizen. Er zijn twee behandelruimtes, beide met airconditioning. Naast fysiotherapie, neemt manuele therapie een belangrijke plaats in. De combinatie van deze beide therapieƫn geeft een zeer ruim scala aan behandelmogelijkheden. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dit een effectieve combinatie is. Meer..

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Er is meer dan 35 jaar fulltime klinische ervaring (behandelervaring). Alle fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het KNGF voor fysiotherapie en/of manuele therapie. Voor de registratie in deze registers moet er voortdurend bijgeschoold worden, zodat de therapeut altijd up-to- date is. Daarnaast houden we de kwaliteit hoog door met de masteropleiding manuele therapie het SOMT te Amersfoort mee te doen aan hun opleidingsprogramma. Dit gebeurt door het geven van miniklinieken aan studenten en als stagebegeleider. De manueel therapeuten in onze praktijk zijn dan ook master in de manuele therapie (Mmt).  Lees verder...

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding staat bij ons voorop. Uw klachten aan uw bewegingsapparaat worden persoonlijk benaderd met een individueel behandelplan behandeld. U wordt niet in een grote groep geplaatst en aan de apparaten geplaatst, maar persoonlijk begeleid en er wordt, eventueel naar eigen mogelijkheden en kunnen, behandeld en geoefend. In gevallen waarbij een groepstraining de voorkeur zou hebben, verwijzen wij u door naar een van onze relaties.

Onze visie

Onze visie is dat elk mens uniek is en daarmee ook zijn klachten aan het bewegingsapparaat. De aanpak van deze klachten vereist maatwerk per persoon, maar ook per klacht. Twee verschillende individuen met dezelfde klacht betekent dus niet automatische dezelfde behandeling. De individuele situatie bepaalt de aanpak. Daar staan wij voor.

 

Becker
manuele therapie en fysiotherapie

Oostkade 8
1274 NC Huizen
tel.: 035-5257255
KvK: 32151844

Openingstijden 

ma 08.00 - 18.00
di 08.00 - 18.00
wo 08.00 - 13.00
do 08.00 - 18.00
vrij 08.00 - 18.00